Descoperirea de noi oportunități.


Împreună.

Astăzi.

Aproape 20 de ani de experiență

Fondată în 1999, compania A-Team Health Recruitment este o companie britanica specializata in recrutarea de personal medical calificat. În fiecare zi, ne ajuta clienții noștri să găsească candidatul ideal, și pentru a reduce costurile de angajarea de personal temporar, recrutarea de angajați permanenți. De-a lungul anilor, ne-am extins căutările la întreaga Europă prin sprijinirea candidaților în schimbarea care se deplasează într-un alt oraș sau țară, precum și de a dezvolta cariera într-un nou loc de muncă.

ALEGE A-TEAM HEALTH RECRUITMENT

In fiecare zi ne ajuta spitale, străini, sau farmacii, atât în România cât și în întreaga Europă.

Cu noi puteți angaja personal medical din întreaga Uniune Europeană,.

In fiecare zi ne ajuta profesionistii din domeniul sanitar din România și alte țări europene să urmeze o carieră în piața locală sau în străinătate.

Noi lucram cu spitale, clinici, farmacii si alte companii din industria medicală care doresc să angajeze personal medical și administrație.
 

Candidatul va fi prezentat doar dacă este ideal pentru poziția propusă.

Am ajutat mii de persoane din cadrul personalului medical calificat să găsească primul (și următorul) lor la locul de muncă în țară și în străinătate.

Suntem aici pentru a ajuta candidații noștri să găsească locul de muncă perfect, corespunzător nevoilor lor, competențelor și experienței și simplificăm (și facem mai plăcut) procesul de angajare.

EnglishFrenchPolandRomaniaHungary

You have Successfully Subscribed!