Nu îți găsești meseria de vis?
Lăsați-vă CV-ul – vă vom găsi un loc de muncă!

Procesul de recrutare:

Înregistrează-te pe platforma noastră
Dacă nu ai găsit oferta potrivită pentru tine, nu este cazul să te ingrijorezi! Împreună putem transforma visul tău în realitate! Trimite-ne CV-ul, împreună cu preferințele și așteptările tale (poziție, locație, salariu) și noi ne vom ocupa de restul. Visul tău este prioritatea noastră!

Aplică direct online
După ce primim și analizăm CV-ul tău, unul dintre consultanții nostri te va contacta pentru a discuta mai amănunțit despre opțiunile tale, dar și despre ce pași sunt necesari pentru atingerea obiectivului profesional dorit. Vom face tot posibilul, împreună, să găsim angajatorul cu oferta perfectă pentru tine!

 

Interviul
Dacă aplicația ta este acceptată și găsim oferte conform cerințelor tale, putem organiza un interviu cu angajatorul. Suntem alături de tine pe durata întregului proces și îți stăm la dispoziție dacă ai intrebări!

Păstrăm legătura

Nu ne oprim până nu găsim oferta potrivită pentru tine! Agenția noastră nu percepe niciun comision pentru serviciile oferite și avem un sistem de recomandare în cazul în care ai colegi interesați de oferte similare.

EnglishFrenchPolandRomaniaHungary

You have Successfully Subscribed!